Wie ben ik?

Mijn naam is Zelfa Madhloum, 29 jaar en ik woon in Puurs-Sint-Amands. Getrouwd met de liefde van mijn leven Max en trotse mama van Alexander. Ik ben geboren in Antwerpen en heb Iraakse roots.

Ik studeerde journalistiek en marketing en werkte in de eerste jaren van mijn carrière als freelance journaliste voor verschillende mediahuizen. Nadien werkte ik als marketing consultant maar de zin om te ondernemen bleef kriebelen. In 2017 richtte ik mijn tradingbedrijf The Belgian Food Company op waar ik als handelsvertegenwoordiger Belgische bedrijven representeer in het buitenland.

Ik exporteer en verleen advies voor afzetmarkten als het Midden-Oosten en Afrika en representeer bedrijven in buitenlandse beurzen. Door mijn passie voor de agro-voedingsindustrie schoolde ik me nog bij met een opleiding in de biologische landbouw.

In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk tijd te maken voor mijn gezin maar voetbal is mijn favoriete sport en bezigheid. Af en toe help ik als jeugdtrainer, trap ik een potje voetbal en in het weekend ben ik scheidsrechter op het veld.